STARTSIDA     OM TONANDET     KONTAKT

Om tonandet

Tonandet är en läkande kraft som direkt når det onda stället. Genom vibrationer i samma frekvens som blockeringen sätts den läkande processen igång. Jag känner instinktivt var det onda sitter och behöver inte få reda på vilket organ det gäller. Det räcker att du pekar med fingret. Då känner jag för det mesta av smärtan.

Resultat kan märkas redan efter 5–6 timmar, även om det ibland kan behövas några behandlingar till för en definitiv förbättring. Jag har upplevt hur svullnader går ner medan tonandet sker. Astmaanfall och tandvärk har genom toningen försvunnit på en gång. I ett fall av partiell ansiktsförlamning behövdes tre behandlingar under en vecka innan symptomen släppte.

Andra exempel på symptom som jag tonat in och fått att försvinna är: yrsel, magont, andnöd, nackbesvär, tennisarm, ledbesvär, nagelsvamp, huvudvärk, starka spänningar, lock för öronen, tryck över bröstet och olika slags värk såsom i armar, axlar, höfter och rygg. Vidare har jag med gott resultat behandlat tarmbesvär, prostata, lungor, artros, psoriasis, migrän, diabetes, låsningar i höfter, immunförsvar, njurar, bronker, hudutslag, obalanser i kroppen, lever, galla, bukspottkörtel, sköldkörtel, ögon, bihålor, bäckenbotten, sockerberoende, lymfkörtlar m.m. Listan kan göras hur lång som helst.

Tonandet utgör en förbluffande stark, läkande kraft! Intuitivt kan jag, som tonlekare, dessutom ordinera den musikmedicin som får igång den renande processen.

Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor. Mina konsultationer är alltid personliga och äger rum i Östervik i Nacka utanför Stockholm. Undantagsvis kan jag även göra hembesök.